Efter en lite stökig säsong med periodvis många killar på skade- och sjuklistan så har vi nu fullt manskap när vi sätter oss på tåget till Kristianstad.

Första matchen spelar vi mot IFK Ystad på lördag eftermiddag och då gäller det att vara på tårna från första minuten. På söndagen tar vi oss först an hemmalaget Kristianstad för att på söndag eftermiddag avsluta mot Hallby. Vi ha tränat på bra och kunnat slipa formen och skruva upp tempot bl a mot våra matchträningskompisar i FA.

Killarna är laddade för tre tuffa matcher och vi vet ju att vi inte hade kommit så här långt om vi inte var duktiga. Det är fantastiskt kul och inspirerande för oss att få spela dessa matcher mot riktigt bra lag. Nivån är hög, det går fort, alla kämpar och sist, men absolut inte minst, så har vi superkul! Den självklara målsättningen är naturligtvis att vinna gruppen och därmed kvalificera oss för Steg 5.

Kristianstad är ju inte nästgårds så vi räknar inte med någon stor hejarklack men tänk på oss och håll en tumme så kämpar vi!

Text: Torbjörn Nordström
Foto: Joakim Lindgren