Skurucupen

Skurucupen är en handbollsturnering för flickor som arrangerats sedan 1972. Turneringen har genom åren, förutom Skurucupen, haft flera olika namn som exempelvis Televinken Cup, JC Rabbit Cup och Stockholm Handboll Cup. Skurucupen är sanktionerad av Svenska Handbollförbundet

Vår målsättning är att cupen ska vara en av Nordens största och bästa försäsongsturneringar för flickor. Cupen ska kännetecknas av att vara välorganiserad och frambringa ett brett och starkt startfält med internationella inslag. Cupen spelas i 10 idrottshallar, alla i Nacka kommun.

År 2021 spelas Skurucupen den 3-5 september i åldersklasserna Flickor U10 (födda 2011) till och med Flickor U16 (födda 2005 & 2006). 

Anmälan görs via Skurucupens hemsida. Anmäl ditt lag redan idag! Det går att avboka helt utan kostnad fram till och med 31 juli. Där kan du också läsa mer om hur vi hanterar pandemin! 

 

Skurucupen mini 11-12 september 2021

Skurucupen Mini är en turnering för flickor och pojkar födda 2012 och yngre som spelas på miniplan i klasserna F8 och P8 med mjukhandboll. Lagen delas in i grupper om 4 till 5 lag per grupp. På lördagen spelas gruppspel och på söndagen slutspel i form av nytt gruppspel. Plats: Idrottshallar i Nacka kommun. Sista anmälningsdag 30 augusti 2021. Lagavgift: 1000 kr per anmält lag. Om vi tvingas ställa in turneringen på grund av pandemin återbetalas alla avgifter till lagen.

Anmälan till Skurucupen mini gör du här!