Skuru IK Handboll blir en Select-förening. Det står klart sedan klubben skrivit ett materialavtal över flera säsonger med en av de främsta tillverkarna av handbollsutrustning på marknaden. Samtidigt har Skuru förlängt det redan långa avtalet med Stadium.

–Skuru IK Handboll fortsätter sin satsning på att erbjuda den bästa handbollsutbildningen i Stockholmsregionen på såväl elitnivå som för barn- och ungdomar. Då ska vi också ha den bästa utrustningen. Därför är det otroligt roligt att kunna presentera detta samarbete med Select och Stadium, säger Klas Björkman, marknadsansvarig i Skuru IK Handboll.

Anders Grähs som är Key Account Manager på Select Sport ser fram emot att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

–Vi är både glada och stolta över att ha fått förtroendet att vara en partner till Skuru IK Handboll. Klubbens starka satsning på både ungdomshandbollen och seniorverksamheten är helt i linje med Selects värderingar. Vi siktar mot ett långvarigt samarbete där vi förser Skuru med de verktyg som klubben behöver för att utveckla sin verksamhet, säger Anders Grähs.

I anslutning till att Skuru IK Handboll och Select gör en gemensam satsning så har klubben också förlängt sitt samarbete med Stadium. Avtalet sträcker sig fem år och gör att sportkedjan, och i synnerhet butiken i Sickla fortsätter att vara navet i att utrusta föreningens handbollsspelande elit-, barn- och ungdomslag.

–Vi är glada för att ha förlängt vårt redan långa samarbete med Skuru IK Handboll och därmed få fortsätta bidra till framgångar för såväl elit- som för barn- och ungdomsverksamheten. Tillsammans kan vi inspirera fler till ett liv i rörelse, säger Daniel Johansson, Sponsorship Manager Stadium.

 

Kontakt:

Jonas Johansson
kommunikationsansvarig Skuru IK Handboll
072-208 22 71 |