Som en del i Skurustödet har vi skapat Skuruloppet. Det är ett virtuellt lopp och du deltar genom att enkelt anmäla dig direkt här.  Tillsammans – men var för sig – hjälps vi åt att hålla igång och samtidigt stötta vår verksamhet nu när vi inte kan träna och spela handboll som vanligt.

Du kan välja vilken distans du vill springa, 2,5, 5 eller 10 km. Kostnaden är 50 kronor oavsett distans. Vill du sedan skänka ett litet belopp till, som går oavkortat till Skuru IK Handboll så kan du välja det också.

Loppet kommer du att kunna genomföra mellan den 17-24 maj och du väljer själv när du vill springa loppet inom denna period. När du är klar stannar du ditt tidtagarur (app eller vad du nu tar tid med), loggar in på din profil på anmälningssidan och anger din tid i fältet som du hittar på raden för loppet.

Skuru IK Handboll har en intern utmaning där lagen – ledare, spelare, föräldrar, syskon och andra fans – ska samla så många deltagare som möjligt för att springa. Om du ska representera något av Skurus handbollslag så ska du skriva in lagbeteckningen i fritextrutan.

Det kommer att lottas ut fina priser bland alla deltagare – däribland en signerad matchtröja och delikatesskorgar från ICA Maxi! Utlottningen sker efter loppet.

Anmäl dig till Skuruloppet!

Läs mer om Skurustödet!

OBS! Anmälningsformuläret (på race.se) kräver att du fyller i en e-postadress. Vill du anmäla ett barn som inte har en egen adress så går det bra att fylla i en fingerad. Enda kravet är att adressen inte finns registrerad sedan tidigare (det går alltså inte att fylla i samma e-postadress för fler än en person).