I Skuru IK Handboll hade vi sett fram emot en vår med SM-slutspel och kamp om guldet, om USM-finaler, C8-läger, ungdomsturneringar och Sporrong-cup för de minsta. Om intäkter från publik, deltagare, sponsorer och hambugare. Ungefär som det brukar.

Nu blev det inte så. Istället fick vi ställa in allt och dra igång utomhusträningen i slutet på mars. Konsekvenserna av coronavirusets framfart slår hårt mot hela samhället och på alla plan. För Skuru IK Handboll innebär det att vi nu behöver allt stöd vi kan få om vi ska kunna fortsätta bedriva vår breda ungdomsverksamhet och framgångsrika deltagande i seniorserierna och på elitnivå. 

Coronakrisen slår hårt mot föreningens ekonomi. Därför har vi dragit igång Skurustödet. Tillsammans gör vi en grönvit insats för att bära vårt Skuru genom krisen.

Inget av allt det vi tvingats ställa in i vår hade varit möjligt utan de insatser ni som medlemmar, spelare, ledare, föräldrar och supportrar redan gör under säsongerna. Det är också det fantastiska engagemanget som övertygar oss om att vi kan rida ut krisen tillsammans.

Med Skurustödet försöker vi rädda Skuru IK Handbolls ekonomi. Tillsammans ska vi säkra verksamheten för nästa säsong och visa vad gemensam grönvit styrka kan åstadkomma.

Vi behöver dig mer än någonsin. Inget bidrag är för litet, inget för stort. Det går också att skänka mer än en gång. Kampanjen pågår hela våren.

Genom att swisha 50 kronor eller mer till 123 592 36 69 bidrar du till Skurustödet. Som ett litet tack är du då också med i utlottningen av säsongsbiljetter till damlagsmatcherna och av signerade spelartröjor. Skurustödet rullar på men sista dag för att vara med i utlottningen är 31 maj.

Inom ramen för Skurustödet kommer vi också att försöka arrangera olika andra kampanjer. Det handlar om fler utlottningar, köp av årskort och andra arrangemang ihop med våra sponsorer. Mer information om dessa kommer allteftersom. 

Tanken är att ALLA som känner för Skuru ska kunna vara med och bidra!

Swisha ditt bidrag till: 123 592 36 69

 

Tillsammans är vi Skuru IK Handboll!

Barbro Carlsson
ordförande Skuru IK Handboll

För frågor om Skurustödet eller om hur du som företagare eller partner till Skuru IK Handboll kan vara med och bidra, vänd dig till kommunikationsansvarige Jonas Johansson.