Till helgen väntar en spännande utmaning då vi ska försöka hävda oss bland de 8 bästa lagen i landet i F16-klassen. Förra året så knep vi en stark tredjeplats i USM för 05/06 och i år ska det bli kul och spännande att se vad vi i 06/07 kan klara av.

Vi har haft en i stort bra säsong där de många har kunnat träna de sex pass per vecka vi kör samt spelat bra i de cuper och serier vi deltagit i. Det är en härlig, bra stämning i truppen där alla gör sitt bästa med en bra och positiv attityd. Efter jul hade vi periodvis en hel del skador och sjukdomar som oroat men de senaste veckorna har de flesta kommit igång bra så nu ser det mer lovande ut.

Vi har den här säsongen endast mött Skånela av de lag som är med så det är svårt att gissa vad vi står men alla lag är så klart bra och om vi ska tippa så:

I gruppen ställs vi mot Sävehof, Skövde och Västerås där vi börjar mot Sävehof på fredag kväll och det blir som alltid en riktigt tuff utmaning. Sen väntar Skövde som kom sexa i Norden cup och säkert är en lika svår match, Västerås vet vi inte var de står då vi bara sett dem på video.

Om vi tar oss vidare till semifinal så tror vi nog att Alingsås och Lödde väntar där men även Önnered eller Skånela kan nog också ta en plats så det blir en helgardering kring resultaten.

Men allt är möjligt!

Text: Staffan Sandahl & Akhila Söderberg
Foto: Joakim Lindgren