F18 obesegrade i Steg 1 i USM

F18 obesegrade i Steg 1 i USM

Skuru IK F18 begav sig i lördags till Norrköping för att äntligen få spela JSM. Med facit i hand kan vi nu nöjda blicka tillbaka på en helg där vi tagit gemensamma steg i rätt riktning. 

Vi har under några veckor lagt stort fokus på hur vi vill spela försvarsspel med attityd och aggressivitet med förhoppning om att snabbt kunna ställa om till kontringsspel. Vi var alla överens om att just detta skulle få stå i fokus när vi nu skulle spela säsongens första tävlingsmatcher. 

Inför visste vi väldigt lite om våra motståndare och med det som grund la vi all energi på vår egna prestation. Resultatet blev tre övertygande segrar där vi verkligen kan vara nöjda med det vi gjorde på planen tillsammans. Gruppseger innebär som bekant direktavancemang till steg 3 som spelas efter årsskiftet vilket vi ser fram emot. 

Hela truppen, förutom en spelare som tyvärr fick stanna hemma sjuk, har varit med i helgen. Det har varit både roligt och givande för oss som grupp då vi fått möjlighet att lära känna varandra ännu bättre. Inget slår en gemensam kväll med laget efter två inhämtade poäng på hotellet med middag och efterföljande häng. En oslagbar känsla som vi hoppas få uppleva flera gånger ihop den här säsongen.

Nu siktar vi mot en ny träningsvecka och nästa helg då det nalkas seriepremiär i både juniorserie och Divison 1. Vi tar emot Tyresö på fredag kväll kl 19:45 och Spånga på lördag kl 14:00. Varmt välkomna till Nacka Bollhall för att heja fram oss!

Helgens slutresultat:

Kungälvs HK – Skuru IK 12 – 28

Skuru IK – Skånela IF 29 – 13

Norrköpings KvIK – Skuru IK 13 – 32

Text: Sofie Hansson