P14 Skuru IK Handboll

I helgen är det dags för våra F16 och P14 att spela steg 4 i USM. F16 beger sig till Göteborg för att möta Kärra HF, Aranäs Vit, IK Sävehof svart och Höör HK H65, medans P14 spelar hemma i Nacka Bollhall och möter IFK Nyköping, Strömstad HK, Åhus Handboll och HP Skövde 90.

– Det kommer att bli tuffa men roliga matcher och siktet är förstås inställt på finalspelet i Uppsala sista helgen i April, säger Theo Karlsson Chan en av två huvudtränare i F16.

– Vi tränare tror att nyckeln för att lyckas i helgen kommer att vara ett aggressivt försvarsspel följt av många kontringsmål. Vi har en otrolig bredd i truppen och kommer att hålla ett högt tempo i alla matcher. Laget har en fantastisk högsta nivå och nu är det bara att släppa på handbromsen och köra järnet! Till sist vill vi bara säga ”VAMOS!”, fortsätter Theo Karlsson Chan.

F16 spelar i Lillekärshallen i Göteborg enligt följande:

Lördag 16/3

16:30 Skuru IK – IK Sävehof svart
19:00 Skuru IK – HK Aranäs vit

Söndag 17/3

10:15 Skuru IK – Kärra HF
13:00 Skuru IK – Höör HK H65

F16 Skuru Handboll
Ska F16 ta sig till finalspelet i USM? Foto: Betrand Montoriol

P14 spelar i Nacka bollhall enligt följande:

Lördag 16/3

13:30 Skuru IK – IFK Nyköping
17:30 Skuru IK – Strömstad HK

Söndag 17/3

10:20 Skuru IK – Åhus Handboll
14:20 Skuru IK – HP Skövde 90

Skuru spelar steg 4b enligt det system som gäller för USM för U14 och har  därmed ingen möjlighet att gå till Steg 5 i Uppsala.

– Vi hoppas på tuffa matcher mot motståndare vi vanligtvis inte möter vilket är jätteroligt, säger Björn Sommar en av ansvariga tränarna i P14. 

– Våra förväntningar är att laget ska ha roligt tillsammans, fortsätta att i matchsituationer träna på det vi gör på träningarna och därmed utvecklas som spelare. Stämningen i laget är god, vi hoppas på en härlig handbollshelg!

Kom och heja på våra killar och tjejer! Har ni inte möjlighet att vara på plats går det bra att följa dem på Handbollplay.se

Stort Lycka till, till båda lagen!

Foto toppbild: Eva Westphal