Vill du vara med på en utvecklingsresa? Vill du arbeta i en elitförberedande träningsmiljö med ambitiösa ungdomar? Skuru IK söker huvudtränare för P15/16 för säsongen 24/25.

Om Skuru IK

Skuru IK Handboll är en ständigt växande handbollsförening med en tydligt strukturerad verksamhet och med stark finansiell grund. Hos oss blir du en del av ett av de mest välkända varumärkena i handbollssverige.

Föreningen har under många år varit en av Sveriges ledande inom flick- och damhandbollen, men inte uppnått samma kontinuerliga höga nivå på pojk-och herrsidan. Men det ska vi nu förändra och förutsättningar har aldrig varit bättre. De yngre pojkårskullarna är stora, framgångsrika och med välutbildade meriterade tränare. Under våren pågår ett arbete med att ta fram en plan över hur pojk-/herrhandbollen ska utvecklas för att uppnå samma höga nivå som flick-/damhandbollen uppnått.

Om uppdraget

Som huvudtränare för våra A-pojkar kommer du att ha en nyckelroll i denna utvecklingsresa. En lösning med två tränare som delar på ansvaret är fullt möjlig och kan i vissa lägen vara att föredra. Du/ni har ett övergripande ansvaret för ca 30 träningsvilliga killar i en elitförberedande miljö, tillsammans med assisterande tränare, fysansvarig och lagledare.

Som ansvarig tränare ingår du/ni en tränargrupp bestående av ansvariga tränare för HA och HJ. Gruppen möts en gång per månad där man bl.a. följer upp spelarutvecklingen inom hela verksamheten. I ditt/ert uppdrag ingår att säkerställa att all tränings- och tävlingsverksamhet genomförs enligt Skuru IK Handbolls riktlinjer för spelare, samt övriga policydokument.

Vi söker dig/er som har:

  • Har en avslutad eller pågående tränarutbildning på minst TU3-nivå eller motsvarande och med några års erfarenhet som handbollstränare.
  • Är intresserad av att utvecklas och ta nya steg i din tränarutveckling i en förening som ger stora möjlighet.
  • Trivs att arbeta i team i en utvecklingsinriktad och resultatfokuserad miljö, där social kompetens är avgörande.

Vi vill att Skuru IK Handboll ska kännetecknas av jämställdhet, jämlikhet och bred representation.

Vi erbjuder dig/er:

  • Konkurrenskraftigt arvode
  • Vidareutbildning enlig Handbollsförbundet utbildningsstege.
  • Möjligheter utvecklas som tränare i en stabil och utvecklingsinriktad föreningen med stödfunktioner som kansli, etc.
  • Stöd och möjlighet till kontinuerlig utbildning och utveckling, tränarträffar och utbyte i tränarkåren. Allt för att du/ni ska kunna växa som tränare både kompetensmässigt och erfarenhetsmässigt.

Uppdraget är placerad främst i Nacka Bollhall/Skuru Sporthall, men innebär stor andel tid vid olika idrottsanläggningar inom framför allt Stockholm men även övriga Sverige. Önskat tillträde är i maj 2024 med möjligt att starta tidigare.

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan till Christer Bang på

Vi behöver din ansökan senast den 28 februari 2024

Mer information

Har du frågor om uppdraget kan du kontakta Christer Bang på 0709 -36 98 07.