Wilma Bergsmark och Ebba Jonsell Zetterquist. Foto: Maria Hammarström

Helgen 11–12 november är det dags för Sverigecupen för årgången födda 2008. Skuru finns inte bara representerade med sju spelare Skuru representerade i distriktslag och en ledare i Theo Karlsson Chan. Vi har dessutom två domare som blivit nominerade, Ebba Jonsell Zetterquist (till vänster på bilden) och Wilma Bergsmark.

Wilma och Ebba är födda 2004 och har varit elitspelare i Skuru för att sedan gå vidare och satsa på domarkarriären, vilket de gjort med bravur och nu belönats med att bli nominerade som domarpar.

Så här säger Wilma Bergsmark om sin nominering:

– Det känns såklart superkul och ärofyllt att få döma Sverigecupen. Förutom att det kommer att bli väldigt roligt är det också en bra chans för oss att få utvecklas och visa upp oss, precis som för alla spelare.

Ebba Jonsell Zetterquist lägger till:

– Det ska bli superkul att få döma i Sverigecupen och att få döma roliga matcher där vi får möjlighet att utvecklas för att kunna bli så bra domare vi bara kan.

Skuru IK Handboll är mycket stolta och vill gratulera Ebba och Wilma till deras nominering och önskar de båda domarna, spelare och tränare stort lycka till under Sverigecupen!

Foto: Maria Hammarström

Theo Karlsson Chan, ledare för distriktslaget. Foto: Joakim Lindgren