Har du höga ambitioner och är redo att ta nästa kliv i din tränarkarriär? Vill du arbeta i en elitförberedande träningsmiljö med ambitiösa ungdomar? Skuru IK söker nu ansvariga instruktörer för F19/Nacka HK och F16 till säsongen 23/24. 

Skuru IK Handboll söker:
Ansvariga handbollsinstruktörer för F19/Nacka HK samt F16.

Om Skuru IK Handboll
Skuru IK Handboll är en ständigt växande handbollsförening med en tydligt strukturerad verksamhet. Hos oss blir du en del av ett av de mest välkända varumärkena i handbollssverige. Skuru IKs ungdomssektion har under många år varit den handbollsklubb som har flest barn- och ungdomslag i handbollens seriesystem i Stockholm. Skuru IK utgörs idag av totalt cirka 35 lag och totalt är det bortemot 850 medlemmar som är engagerade i handbollen på ett eller annat sätt. Föreningens huvudsakliga verksamhet bedrivs i Nacka, där vi också har vårt kansli. 

Om tjänsten
Som ansvarig instruktör för F19/Nacka HK eller F16 har du det övergripande ansvaret för de olika träningsgruppernas hela verksamhet. Du är dessutom arbetsledare för övriga tränare med övergripande ansvar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. Som ansvarig instruktör ingår du i en tränargrupp bestående av ansvariga tränare från representationslaget, F19/Nacka HK samt F16. Gruppen möts en gång per månad där man bl.a. följer upp spelarutvecklingen inom hela verksamheten. I ditt uppdrag ingår att säkerställa att all tränings- och tävlingsverksamhet genomförs enligt Skuru IK Handbolls riktlinjer för spelare, samt övriga policydokument. Du medverkar i spelar-, ledar- och tränarutveckling samt har en kontinuerlig dialog med NIU-gymnasierna, Sjölins- och Midsommarkransens gymnasium, för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för de spelare som studerar där. Vi sätter även stort fokus vid samverkan med våra spelares vårdnadshavare.

Vi söker dig som:
• Har en avslutad eller pågående tränarutbildning på minst TU5-nivå eller motsvarande.
• Har minst fem års erfarenhet som handbollstränare.

Det är meriterande om du dessutom:
• Har relevant akademisk examen, som exempelvis lärarutbildning, tränarutbildning eller hälsopedagog.
• Har dokumenterad erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar.
• Har erfarenhet av arbetsledning.
• Har datorvana.
• Har erfarenhet av XPS Sideline.

Vi vill att Skuru IK Handboll ska kännetecknas av jämställdhet, jämlikhet och bred representation.

Om anställningen
Tjänsten är en deltidsanställning på 2 år, med möjlighet till förlängning. Tjänsten innebär oreglerad arbetstid och innefattar således tjänstgöring såväl dagtid som kvällstid, både vardagar och helger.
Tjänsten är placerad främst i Nacka Bollhall/Skuru Sporthall, men innebär stor andel tid vid olika idrottsanläggningar inom framför allt Stockholm men även övriga Sverige.
Önskat tillträde är i maj 2023.

Ansökan
Välkommen att maila din ansökan bestående av CV och personligt brev där du beskriver din lämplighet för tjänsten till vår damelitkommitté via Thomas Pörtfors.

Vi behöver din ansökan senast den 28 februari 2023.

Mer information
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Thomas Pörtfors på 070-874 42 89 eller .