Prova på handboll i Skuru IK!

Pröva på handboll i Skuru IK!

 

Är du också sugen på att prova på handboll? Då ska du höra av dig till oss! Skuru IK har pojk- och flicklag som söker spelare framför allt födda mellan 2007 och 2013. Är du född 2014 kan du börja i vår Bollskola på söndagarna.

Hör av dig och anmäl ditt intresse till vår sportchef Thomas Björk. Han nås på telefon 070-682 00 08 eller på mail och ser till att du får kontakt med rätt lagledare för något av våra lag. Lagledaren välkomnar dig och föreslår en tid som passar så att du kan komma ner på träningen och prova på tillsammans med gänget som redan är igång. Förutom skor och träningskläder så behöver du ingen utrustning.

Skurus barn- och ungdomsverksamhet

Skuru IK har under många år varit den handbollsklubb som har flest barn- och ungdomslag som spelar i handbollens seriesystem i Stockholm. Skurus IK har idag totalt omkring 35 lag, från våra dam- och herrlag och hela vägen ned till de yngsta i Bollskolan. Totalt är det bortemot 800 medlemmar i Skuru IK som är engagerade i handbollen på ett eller annat sätt. Vi vet både genom egna och andras erfarenheter att en stark barn- och ungdomsverksamhet är en förutsättning för att också kunna bedriva en bra seniorverksamhet. Skurus motto är att bygga elit på egen grund så därför ser vi gärna att vi kan få utveckla spelare i Skuru hela vägen från Bollskolan till seniorernas A-lag. Du kan läsa mer om vår verksamhet och vision här på hemsidan.