Vill du hjälpa till?

Vill du hjälpa till?

Skuru IK Handboll har en fantastisk ungdomsverksamhet och stockholmsområdets främsta elitlag. Vi har 850 aktiva barn, ungdomar och ledare. Vi har spelat i högsta serien sedan 1986. Vår verksamhet har basen i Nacka och vi är en idrottsförening som förknippas med en stabil värdegrund.

I dag är vår främsta utmaning att vi behöver bli fler aktiva på klubbnivå för att utveckla vår förening ytterligare och ta tillvara potentialen i vår verksamhet. Det innebär att aktivt söker efter dig som vill engagera dig i någon av våra kommittéer, aktiviteter eller naturligtvis också som tränare eller ledare får våra barn- och ungdomslag.

 

Aktuellt

Marknad. Med start nu – och med nästa säsong i sikte – behöver vi bland annat bli fler som engagerar oss i varumärkes-, partnerskaps- och marknadsfrågor. Vill du vara med i vår Marknadskommitté? Tveka inte att höra av dig till våra ansvariga  eller .

Kommunikation. Både det interna och det externa kommunikationsarbetet är avgörande för en välfungerande förening. Inom Skuru IK Handboll arbetar vi nu för att utveckla våra egna kanaler för information till och dialog med medlemmarna. Det handlar exempelvis om nyhetsbrev, plattformar i sociala medier och möjligheter att träffas för att prata om vår verksamhet och vårt löpande förbättringsarbete. Vi utvecklar nu också den utåtriktade kommunikationen för att bli bättre på att berätta för omvärlden om vår verksamhet – såväl på barn- och ungdomssidan som på elitsidan. Vår nya webbplats är ett exempel på detta, vår ökade närvaro i sociala medier ett annat. Vill du vara med i vårt kommunikationsarbete? Kontakta kommunikationsansvarige .

Arrangemang. Skuru IK Handboll svarar årligen för ett antal elitmatcher, cuper och andra tävlingar. För att lyckas och ge deltagare och åskådare den bästa upplevelsen behöver vi vara många händer. Det är stort och smått om vartannat och alla insatser är lika viktiga oavsett om det gäller att stå i kiosken, sköta planeringen och logistiken eller välkomna gästande lag. Tävlingsbestämmelserna ställer särskilda krav på våra elitlagsarrangemang och där är behovet särskilt stort av hjälp från personer som kan hjälpa till regelbundet. Vill du vara med? Kontakta vår sportchef