Biljetter

Biljetter

 SM-FINAL 2019

Kampen om SM-guldet avgörs i bäst av fem matcher. Här hittar du information om arrangemangen och om förköp av biljetter. Eftersom Skuru IK Handboll vann grundserien har vi hemmafördel. Det betyder att vi börjar hemma och att uddamatchen (match 3 och eventuellt match 5) också är vår hemmamatch. Så här ser spelschemat ut:
 
Match 1: Skuru IK – IK Sävehof (Resultat: 22-24)
Måndagen den 13/5. Avkast klockan 18:10 i Eriksdalshallen
 
Match 2: IK Sävehof – Skuru IK
Torsdagen den 16/5. Avkast 18:10 i Partille Arena 
 
Match 3: Skuru IK – IK Sävehof
Söndagen den 19/5. Avkast 18:10 i Eriksdalshallen
 
Match 4: IK Sävehof – Skuru IK (eventuellt)
Onsdagen den 22/5. Avkast 18:10 i Partille Arena 
 
Match 5: IK Sävehof – Skuru IK (eventuellt)
Lördagen den 25/5. Avkast 18:10 i Eriksdalshallen
 
BILJETTER
Förköp av biljett till match 3 i Eriksdalshallen söndagen den 19 maj säljs via Swish. I mån av plats kan biljett lösas i entrén från och med kl 17.00 på matchdagen (med swish, kontant eller med kort).
 
Pris
170 kronor (vuxen)
70 kronor (barn tom 16 år)
 
Så här fungerar förköp
Du kan förköpa biljett genom betalsystemet swish. Du swishar då till nummer 123 592 3669 (mottagare ”Skuru IK Handboll – SKURU IDROTTSKLUBB”). Vid betalningen anger du namn och antal biljetter. För att få garanterad sittplats krävs att du gör ditt förköp senast lördagen den 18 maj. Därefter kan du förköpa biljett men då utan sittplatsgaranti.
 
Är ni ett lag och vill sitta ihop? 
Gör en gemensam betalning via swish via en ledare (ange klubb, lag och antal biljetter). Därefter måste ledaren maila till  och ange samma uppgifter (klubb, lag och antal biljetter). Gör ni detta ser vi till att ni får sitta tillsammans.
 

Swish: 123 592 3669

Vid entrén till Eriksdalshallen visar du kvittot på din inbetalning i Swishappen. Förbered dig genom att öppna appen, tryck på knappen "Betalningar" och sök rätt på inbetalningen till Skuru IK Handboll. Denna visar du för personalen i insläppet. Ta fram inbetalningskvittot i telefonen INNAN du når spärrarna i entrén. Biljetterna säljs onumrerade sektionsvis. Har du frågor om biljetter maila till För köp av biljetter till bortamatch i Partille Arena hänvisar vi till IK Sävehof.
 
Välkommen!
Skuru IK Handboll